NIC'OS PIZZA HOUSE

NIC'OS PIZZA HOUSE De beste ovenverse pizza uit de streek, aan huis geleverd

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 982 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Nic'Os pizza house. Meer weten? Ontdek meer

9 mei 2022 om 20:44 Vlotte en snelle levering. De bestelling was ook top!
9 mei 2022 om 14:51 De pasta was niet lekker..
8 mei 2022 om 22:05 Altijd in orde mijn samengestelde pizza
16 apr 2022 om 20:13 Het eten was minder dan de vorige keer
10 apr 2022 om 21:03 Ik bestelde lookbroodjes die niet te eten waren door de droogte, aangebrand! De pasta dacht ik dat ik een aperoportie kreeg en geen verse saus. De pizza was smaakloos en super droog! Zo jammer! Dit zou een top zaak kunnen zijn. 1 pers = 30 euro!
10 apr 2022 om 20:53 Bezorging was stipt. Eten was niet echt smaakvol. Pizza salami was er geen salami proefbaar en pasta veel te platgekookt, taaie pizzabodem.
3 apr 2022 om 22:12 Veel geld voor die kwaliteit.
27 mrt 2022 om 22:55 Lekkere pizza’s en snelle levering!
22 mrt 2022 om 20:29 Moesten nog bij betalen voor matonaise terwijl dit niet vermeld stond. Dit vonden we jammer gelukkig had ik cash geld bij me.
19 mrt 2022 om 21:03 Bezorging had meer dan halfuur vertraging
13 mrt 2022 om 13:47 Snelle levering en de pizza's waren zeer lekker. Bestellen we zeker nog eens!
28 feb 2022 om 10:51 Ik had 2 soorten lookbroodjes besteld en 2 pizza's. de 2 pizza's en 1 soort lookbroodjes maar gekregen. dus 1 soort lookbroodjes niet ontvangen nja